Περήφανος ο Αβέρωφ για την ψήφο από τα 17 - «Ανοίξαμε τον δρόμο μαζί με τον ΔΗΣΥ»

Περήφανος ο Αβέρωφ για την ψήφο από τα 17 - «Ανοίξαμε τον δρόμο μαζί με τον ΔΗΣΥ»

Περήφανος δηλώνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί από τον Ιούνιο του 2023 άνοιξε τον δρόμο μαζί με τον ΔΗΣΥ για την ψήφο από τα 17.

«Αυτό το μείζον για τη Δημοκρατία γεγονός είναι κρίμα να επισκιαστεί από τους οποιουσδήποτε επικοινωνιακούς χειρισμους και δηλώσεις. Η ουσία είναι να γίνει πράξη το σημαντικό μήνυμα πως εμπιστευόμαστε τους νέους μας», έγραψε στο ‘X’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE