Οι απείθαρχοι της Αστυνομίας : Από παρενοχλήσεις, έρωτες....μέχρι χρηματισμό - Δείτε βίντεο

Οι απείθαρχοι της Αστυνομίας : Από παρενοχλήσεις, έρωτες....μέχρι χρηματισμό - Δείτε βίντεο

Τι και αν η τράπουλα ανακατεύεται όσον αφορά τις μεταθέσεις και καθήκοντα, υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι παραμένουν «απείθαρχοι».

Τελευταία όλο και περισσότερες περιπτώσεις διαφθοράς και απειθαρχίας μελών Αστυνομίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο ρεπορτάζ του Αlpha στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων, παρουσιάζονται περιπτώσεις αστυνομικών οι οποίοι παρανόμησαν.

Έρωτες, παρενοχλήσεις, χρηματισμός είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα πάζλ το οποίο φαίνεται να μην βρει την λύση του.

Υπενθυμίζεται το πιο πρόσφατο περιστατικό όπου 32χρονος αστυφύλακας οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/1) στις Κεντρικές να εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών μηνών για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου του, ενώ εκπαιδευόταν στην Αστυνομική Ακαδημία, το 2018 και το 2019..

Από την άλλη ανακριτής της ΥΚΑΝ, φλέρταρε με πρώην σύντροφο υπόπτου που τελούσε υπό κράτηση για υπόθεση ναρκωτικών.

Σε άλλη περίπτωση, αστυνομικός στην Πάφο, δεν έβαλε μυαλό, καθώς επανέλαβε το αδίκημα χρηματισμού , αυτή τη φορά με άλλο τρόπο. Την πρώτη φορά είχε καταγγελθεί για χρηματισμό αλλά αθωώθηκε, στην δεύτερη φορά ζήτησε χρήματα από γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο δήθεν για την επιδιόρθωση ζημιάς σε πινακίδα τροχαίας. Τελικά αντί τα χρήματα να κατατεθούν στον Δήμο κατέληξαν στις τσέπες του αστυνομικού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE