Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 20:40, διανομέας φαγητού, κλήθηκε να παραδώσει παραγγελία, σε περιοχή της Αγλαντζιάς.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, τον προσέγγισαν τέσσερα με πέντε πρόσωπα, τα οποία αφού παρέλαβαν την παραγγελία, στη συνέχεια του άρπαξαν το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.