Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 20:40, διανομέας φαγητού, κλήθηκε να παραδώσει παραγγελία, σε περιοχή της Αγλαντζιάς.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, τον προσέγγισαν τέσσερα με πέντε πρόσωπα, τα οποία αφού παρέλαβαν την παραγγελία, στη συνέχεια του άρπαξαν το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE