Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Παρήγγειλαν φαγητό, παρέλαβαν την παραγγελία και τον χτύπησαν στο κεφάλι - Νέα υπόθεση με διανομέα στη Λευκωσία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 20:40, διανομέας φαγητού, κλήθηκε να παραδώσει παραγγελία, σε περιοχή της Αγλαντζιάς.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, τον προσέγγισαν τέσσερα με πέντε πρόσωπα, τα οποία αφού παρέλαβαν την παραγγελία, στη συνέχεια του άρπαξαν το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE