Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έμπλεξε 25χρονος: Τον τσάκωσαν με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Του πέρασαν χειροπέδες
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε άσπρη στερεά ουσία, κοκαΐνη μικτού βάρους 905 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε.
Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




