Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Γύρω στις 5μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε άσπρη στερεά ουσία, κοκαΐνη μικτού βάρους 905 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE