Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Γύρω στις 5μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε άσπρη στερεά ουσία, κοκαΐνη μικτού βάρους 905 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE