Οδηγοί προσοχή: Χωρίς τέλος το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Οδηγοί προσοχή: Χωρίς τέλος το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους οδηγούς αφού λόγω δημόσιων έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού στο ύψος των Χαλεπιανών παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση από το πρωί του Σαββάτου.

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από απόψε Παρασκευή, μέχρι και το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, αφού λόγω εργασιών θα κλείνουν στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, οι δύο δεξιές λωρίδες του δρόμου, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ Λατσιών και Ιδαλίου.

Πάντως μέσω ανακοίνωσης το Τμήμα Δημοσίων Έργων σημειώνει ότι, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, 24 Ιανουαρίου, μέχρι τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, για συντήρηση της γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο, παρά τον ποταμό Αλμυρός και συγκεκριμένα, για αντικατάσταση αρμών συστολής και διαστολής στη γέφυρα. Οι δύο δεξιά λωρίδες στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές για απόσταση 800 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφίες από ομάδα CY Police Checkpoints

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE