Δύο συλλήψεις για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Κομοτηνή - Τρεις τραυματίες

Δύο συλλήψεις για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Κομοτηνή - Τρεις τραυματίες

Δύο άνδρες συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο στην Κομοτηνή με την κατηγορία ότι πυροβόλησαν εναντίον τριών ατόμων, με τους οποίους φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές. Οι παθόντες - κατά πληροφορίες - τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ μετέβησαν στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ως δράστες συνελήφθησαν ένας 38χρονος κι ένας 19χρονος, ενώ από το σημείο των πυροβολισμών κατασχέθηκαν επτά κάλυκες. Σύμφωνα δε, με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατασχέθηκε ένα από τα δύο όπλα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες- πρόκειται για κυνηγετικό όπλο το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί το 1999 από σπίτι στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Εις βάρος των φερόμενων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή, καιι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE