Νέα τραγωδία: Νεκρός 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημα του σε χωράφι

Νέα τραγωδία: Νεκρός 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημα του σε χωράφι

Νέα τραγωδία με θύμα 50χρονο σημειώθηκε στην Επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα στις 7:30 π.μ. λήφθηκε πληροφορία στον σταθμό Ζυγίου ότι στον παλαιό δρόμο Χοιροκοιτιας προς Ζύγι υπήρχε όχημα, ιδιωτικό το οποίο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι με κατεύθυνση προς Ζύγι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην σκηνή οπού εντόπισαν ένα ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν ακονητοποιημένο στη περιοχή Ψεματισμένου και ένα άνδρα χωρίς αισθήσεις έξω από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο οπού μετάφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθηκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρισμού το 2030»

Υπ. Ενέργειας: «Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρισμού το 2030»

Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επάρκεια ηλεκτρισμού το 2030, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, προσθέτοντας ότι είναι μονόδρομος να ολοκληρωθεί το έργο στο Βασιλικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE