Ευθύμιος Δίπλαρος: Υπάρχουν πληροφορίες για περισσότερες καταγγελίες - Γιατροί ζητούσαν χρήματα από ασθενείς
27.01.2025 - 13:25
Σαν βόμβα έσκασε η δήλωση του Βουλευτή του ΔΗΣΥ και Προέδρου της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Ευθύμιου Δίπλαρου για γιατρούς που ζητούν χρήματα από ασθενείς.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Eνημέρωση Τώρα», ο κ.Δίπλαρος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν επικοινωνήσαν μαζί του ασθενείς αναφέροντας του οτι γιατροί ζητούσαν «φακελάκοι», με τον ίδιο να αναλαμβάνει ενδιάμεσο ρόλο ώστε να ξεσκεπαστεί ο γιατρός εν ώρα «επ'αυτοφώρω»
Με αφορμή την απόλυση γιατρού του ΟΚΥπΥ ο οποίος καταγγέλθηκε για χρηματισμό, ο κ.Δίπλαρος σημείωσε ότι δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, μιλώντας μάλιστα και για συγκεκριμένα ποσά που ζήτησαν γιατροί σύμφωνα με τις πληροφορίες του.
Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.