Λένα Δροσάκη: Μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη – Έτοιμη για νέο έρωτα!

Λένα Δροσάκη: Μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη – Έτοιμη για νέο έρωτα!

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση της με τον γιο της, Αναστάση, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE