Νεκρός άνδρας στη Λεμεσό – Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός άνδρας στη Λεμεσό – Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του – Τι διερευνά η Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η νεκροτομή επί της σορού άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό το βράδυ της Δευτέρας (27/1).

Η νεκροτομή, την οποία διεξήγαγαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου δεν κατέληξε κάπου και λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 36χρονο Ελληνοκύπριο.

Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.