Τρομακτικό βίντεο από συντριβή F-35 στην Αλάσκα - Σώθηκε ο πιλότος

Τρομακτικό βίντεο από συντριβή F-35 στην Αλάσκα - Σώθηκε ο πιλότος

Τρομακτικό περιστατικό στην Αλάσκα, καθώς συνετρίβη αεροσκάφος F-35 σε αεροπορική βάση της περιοχής, με τον πιλότο να προλαβαίνει να κάνει χρήση του συστήματος εκτίναξης.

Το ατύχημα έγινε στον διάδρομο προσγείωσης, στην αεροπορική βάση Eielson στην Αλάσκα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιστατικό συνέβη κατά την απογείωση ή την προσγείωση του μαχητικού αεροσκάφους.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανέφερε ότι το αεροσκάφος υπέστη σημαντικές ζημιές, υπογραμμίζοντας ότι ο πιλότος είναι ασφαλής. «Έχει μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Μπάσετ για περαιτέρω αξιολόγηση», ανέφερε η ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι η αεροπορική βάση Eielson είναι 40 χιλιόμετρα νότια του Φέρμπανκς, που είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας.

«Οι άνθρωποί μας είναι ο σημαντικότερος πόρος μας και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ασφάλειά τους. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ θα διεξάγει ενδελεχή έρευνα με την ελπίδα να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά», τόνισε ο συνταγματάρχης Πολ Τάουνσεντ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE