Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Νέα Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες στη Λακατάμεια, με θύμα τον Γιώργο Θεοφάνους, 20 ετών, από τη Λακατάμια.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου, ενώ ο 64χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας, η οποία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE