Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Νέα Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες στη Λακατάμεια, με θύμα τον Γιώργο Θεοφάνους, 20 ετών, από τη Λακατάμια.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου, ενώ ο 64χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας, η οποία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE