Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πρόκειται για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία και η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο η ίδια όσο και εξοπλισμός της.

Η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία γειτνιάζει με δεύτερη διώροφη κατοικία η οποία προστατεύθηκε από τις ομάδες πυρόσβεσης.

Στην περίμετρο της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικίας υπήρχε υποστατικό επιδιόρθωσης μηχανοκίνητων δικύκλων το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο το ίδιο όσο και ο εξοπλισμός του.

Οι ένοικοι της κατοικίας μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας κυρίως λόγω εισπνοής καπνού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία .

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE