Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πρόκειται για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία και η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο η ίδια όσο και εξοπλισμός της.

Η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία γειτνιάζει με δεύτερη διώροφη κατοικία η οποία προστατεύθηκε από τις ομάδες πυρόσβεσης.

Στην περίμετρο της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικίας υπήρχε υποστατικό επιδιόρθωσης μηχανοκίνητων δικύκλων το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο το ίδιο όσο και ο εξοπλισμός του.

Οι ένοικοι της κατοικίας μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας κυρίως λόγω εισπνοής καπνού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία .

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE