Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πρόκειται για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία και η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο η ίδια όσο και εξοπλισμός της.

Η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία γειτνιάζει με δεύτερη διώροφη κατοικία η οποία προστατεύθηκε από τις ομάδες πυρόσβεσης.

Στην περίμετρο της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικίας υπήρχε υποστατικό επιδιόρθωσης μηχανοκίνητων δικύκλων το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο το ίδιο όσο και ο εξοπλισμός του.

Οι ένοικοι της κατοικίας μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας κυρίως λόγω εισπνοής καπνού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία .

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE