Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος - Θα συζητήσει για το Κυπριακό με Γκουτέρες

Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος - Θα συζητήσει για το Κυπριακό με Γκουτέρες

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό θα συζητήσει ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, τη Δευτέρα με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Κόμπος μεταβαίνει το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, όπου τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, θα έχει συνάντηση με τον κ. Γκουτέρες.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρίσκεται το Κυπριακό καθώς και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE