Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Η έρευνα στην κατοικία του 32χρονου, διενεργήθηκε στις 07 Ιανουαρίου, 2024, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου. Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία του 32χρονου, εντός της οικίας εντοπίστηκε ένα πιστόλι μαζί με τη γεμιστήρα του, 11 κάλυκες, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης, βάρους 111 γραμμαρίων.
Ο 32χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, εναντίον του καταχωρήθηκε για εκδίκαση υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου.
Την υπόθεση είχαν διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




