Δεν τίθεται θέμα αποκοπής του Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχου - Άρχισε ήδη η καταβολή του

Δεν τίθεται θέμα αποκοπής του Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχου - Άρχισε ήδη η καταβολή του

Η Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας ενημερώνει τους δικαιούχους ότι δεν τίθεται θέμα αποκοπής του Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχου λόγω αύξησης στις συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Εξηγεί ότι, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο μηχανογραφικό σύστημα, έχει επηρεαστεί η καταβολή του επιδόματος σε μικρό αριθμό δικαιούχων.

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από την Υπηρεσία και αμέσως έγιναν διορθωτικές κινήσεις.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων ενημερώνει τους επηρεαζόμενους, ότι η διαδικασία καταβολής του επιδόματος έχει ξεκινήσει από χθες και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE