Στην τελική ευθεία το πλαφόν στο νερό - Σήμερα στην ολομέλεια για ψήφιση

Στην τελική ευθεία το πλαφόν στο νερό - Σήμερα στην ολομέλεια για ψήφιση

Στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση οδηγείται σήμερα Πέμπτη (06/02) το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για πλαφόν στο νερό, το οποίο θα πωλείται σε συγκεκριμένα σημεία που δεν υφίσταται επαρκής ανταγωνισμός.

Όπως ανέφερε και τις προηγούμενες ημέρες ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, Κωνσταντίνος Καραγιώργης «αναμένουμε το νομοσχέδιο αυτό να είναι στη διάθεση των καταναλωτών το επόμενο διάστημα και εναπόκειται μετά στον Υπουργό για το πότε θα βγάλει το διάταγμα ώστε να εφαρμοστεί αυτή η νομοθεσία στους χώρους που δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός»

«Ο νόμος θα περιλαμβάνει παραρτήματα με τους χώρους καθώς και παράρτημα με τα προϊόντα. Σε αυτή τη περίπτωση θα περιλαμβάνει όλα τα νερά που θα επιβάλει ο Υπουργός το πλαφόν, ενώ ξεκαθάρισε πώς «τόσο η τιμή όσο και οι χώροι θα καθοριστούν στο διάταγμα»

Όσο αφορά το πότε αναμένεται να βγάλει διάταγμα ο Υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, αν τελικά ψηφιστεί σήμερα στην ολομέλεια, θα πάρει περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE