Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος αναζητείται στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε υποστατικό στη Λεμεσό, γύρω στις 10.00 το βράδυ, στις 07 Σεπτεμβρίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE