Συγκινητικό: Εθελοντές από όλη την Κύπρο ενώθηκαν και έφτιαξαν το δωμάτιο της μικρής Ελένης - Δείτε βίντεο

Συγκινητικό: Εθελοντές από όλη την Κύπρο ενώθηκαν και έφτιαξαν το δωμάτιο της μικρής Ελένης - Δείτε βίντεο

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο, το οποίο ταυτόχρονα δίνει μήνυμα ελπίδας, ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι ζωντανά στοιχεία στην κοινωνία μας.

Εθελοντές από το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη», ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν ένα όμορφο δωμάτιο για την μικρή Ελένη ως δώρο γενεθλίων.

Από μαθητές μέχρι και τρίτη ηλικία...βρέθηκαν στο σπίτι της μικρής Ελένης, όπου με την βοήθεια της μητέρας της, ξεκίνησαν την ανακαίνιση και δημιουργία ενός όμορφου χώρου.

Η δημιουργός και εθελόντρια πρώτης γραμμής, του Φιλανθρωπικού Σωματείου, Μαρία Αντωνίου, μοιράστηκε με τον κόσμο την όλη διαδικασία μεταμόρφωσης του δωματίου αλλά και την συγκίνηση που ένιωσε η μικρή Ελένη όταν είδε για πρώτη φορά το δωμάτιο της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE