Νέα απάτη με δήθεν δηλώσεις από τον ΥΠΟΙΚ για χορηγίες - Πώς εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες

Νέα απάτη με δήθεν δηλώσεις από τον ΥΠΟΙΚ για χορηγίες - Πώς εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες

Το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή του κοινού σχετικά με παραπλανητικά δημοσιεύματα/αναρτήσεις που βλέπουν κατά καιρούς τη δημοσιότητα στα διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και παρουσιάζουν ψευδώς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνό, να έχει προβεί σε διάφορες δηλώσεις ή συνεντεύξεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για υποτιθέμενες χορηγίες της κυβέρνησης και χρηματικά ποσά που τάχα μπορούν να επωφεληθούν οι πολίτες.

Τα δημοσιεύματα αυτά αποτελούν «ψευδείς ειδήσεις» (fake news) και σκοπό έχουν να παραπλανήσουν το κοινό.

Δυστυχώς, και πάρα τις επανειλημμένες ενέργειες του Υπουργείου, αυτές οι αναρτήσεις από επιτηδείους συνεχίζουν να εμφανίζονται στα ΜΚΔ από διάφορες πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή πλατφόρμες.

Το Υπουργείο Οικονομικών εφιστά την προσοχή των πολιτών σε τέτοιου είδους μηνύματα / πλαστά δημοσιεύματα και αναρτήσεις, τα οποία σκοπό έχουν να υποκλέψουν στοιχεία ανυποψίαστων πολιτών και προτρέπει όπως τα αγνοούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE