Χάος σε σχολείο στη Λεμεσό: Δράστες έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές

Χάος σε σχολείο στη Λεμεσό: Δράστες έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές

Φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυκτα σε αίθουσα διδασκαλίας σε Λύκειο της Λεμεσού, που όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε σχολικό εξοπλισμό και έπιπλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη φωτιά που ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, αντιλήφθηκε ο φρουρός ασφαλείας. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν κατάφεραν να την περιορίσουν πριν αυτή επεκταθεί σε άλλες σχολικές αίθουσες.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε σχολικό εξοπλισμό και έπιπλα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της Αστυνομίας η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Οι δράστες φέρονται να έσπασαν το τζάμι και να έθεσαν φωτιά με εύφλεκτη ύλη, ενώ έσπασαν τζάμι και σε άλλη αίθουσα διδασκαλίας, στην οποία όμως δεν έθεσαν φωτιά.

Μέλη της Αστυνομίας διερευνούν την υπόθεση και αξιολογούν πληροφορίες για εντοπισμό των δραστών, που εκτιμάται ότι είναι νεαροί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.