Περισσότεροι από 50 νεκροί σε ενέδρα τζιχαντιστών ανταρτών στο Μάλι

Περισσότεροι από 50 νεκροί σε ενέδρα τζιχαντιστών ανταρτών στο Μάλι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) που επικαλείται δηλώσεις ενός τοπικού αξιωματούχου, αλλά και κατοίκων της περιοχής, ένα κομβόι οχημάτων και η στρατιωτική συνοδεία του, έπεσαν σε ενέδρα ενόπλων ανταρτών.

Οι ένοπλοι επιτέθηκαν κοντά στο χωριό Κομπέ σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από την πόλη Γκαό.

Στην περιοχή δραστηριοποιούνται ένοπλοι που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα για περισσότερα από 10 χρόνια, αποσταθεροποιώντας το Μαλί, αλλά και τις γειτονικές του χώρες, την Μπουρκίνα Φάσο και το Νίγηρα.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE