Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: «O Συκοφάντης» θα καταρρίπτει με συνταρακτικά στοιχεία τους ισχυρισμούς Δρουσιώτη - Πάνω από 200 σελίδες τα τεκμήρια

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: «O Συκοφάντης» θα καταρρίπτει με συνταρακτικά στοιχεία τους ισχυρισμούς Δρουσιώτη - Πάνω από 200 σελίδες τα τεκμήρια

Το βιβλίο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, όπως έχει γίνει γνωστό θα φέρει τον τίτλο «Συκοφάντης».

Μιλώντας στo ThemaOnline, ο Νίκος Αναστασιάδης αποκαλύπτει πως το βιβλίο έχει εκτυπωθεί και την περασμένη Παρασκευή έγιναν οι τελικές διορθώσεις.

«Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός Φεβρουαρίου και θα καταρρίπτει με συνταρακτικά στοιχεία τον κάθε ένα από τους ισχυρισμούς του Μακάριου Δρουσιώτη όπως διατυπώθηκαν στο βιβλίο του ‘Κράτος Μαφία’», τόνισε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αναστασιάδη, το βιβλίο θα ξεπερνάει τις 400 σελίδες, από τις οποίες οι 200 θα είναι αυτούσια τα τεκμήρια.

Μάλιστα, οποιεσδήποτε καθαρές εισπράξεις από τις πωλήσεις θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα κατονομάσει ο ίδιος o Νίκος Αναστασιάδης.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τόσο σε Κύπρο όσο και Ελλάδα.

Αναμένεται σύντομα ο Νίκος Αναστασιάδης να προβεί σε σχετική ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες και την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.