Χειροπέδες σε δυο ανήλικες: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα - Εμπλέκεται ακόμα ένας νεαρός

Χειροπέδες σε δυο ανήλικες: Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα - Εμπλέκεται ακόμα ένας νεαρός

Η κλοπή οχημάτων έχει καταντήσει μάστιγα τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα στην Λάρνακα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακα, εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής, δυο ανήλικες 17 και 16 χρονών να οδηγούν κλεμμένο όχημα στην περιοχή Λιμανιού.

Αμεσα τα μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στις ανήλικες, οι οποίες αναμένεται αύριο να περάσουν από την διαδικασία προσωποκράτησης.

Οι ανήλικες είναι μόνιμοι κάτοικοι Λάρνακας και συνελήφθησαν για την υπόθεση κλοπής του οχήματος.

Στην υπόθεση ενέχεται και νεαρός του οποίου τα στοιχεία γίνονται προσπάθειες να εξασφαλιστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω