Ιρλανδία: Πολλοί τραυματίες από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στο Δουβλίνο

Ιρλανδία: Πολλοί τραυματίες από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στο Δουβλίνο

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Δουβλίνο μετά από επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα μαχαίρι σε δρόμο της ιρλανδικής πρωτεύουσας, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης.


Η ιρλανδική αστυνομία έκανε λόγο για «σοβαρό περιστατικό».

Ο συλληφθείς βρίσκεται αυτή τη στιγμή «σε κράτηση σε αστυνομικό τμήμα στο βόρειο τμήμα της πόλης» και η αστυνομία ανέφερε ότι «δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για το κοινό».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE