Στο δικαστήριο οι πέντε που συνελήφθησαν για την υπόθεση με τα κιβώτια με τα αδασμαλόγητα τσιγάρα

Στο δικαστήριο οι πέντε που συνελήφθησαν για την υπόθεση με τα κιβώτια με τα αδασμαλόγητα τσιγάρα

Πέντε πρόσωπα, δύο 37, ένας 39, μια 34 και ένας 31 ετών, συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, με κιβώτια αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι την Κυριακή μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα, δύο 37χρονοι, ένας 39χρονος, μία 34χρονη και ένας 31χρονος.

Προστίθεται ότι «οι τέσσερις άντρες εντοπίστηκαν να φορτώνουν κιβώτια σε ελλιμενισμένο σκάφος που βρισκόταν στο λιμανάκι της Λάρνακας. Τα κιβώτια περιείχαν χαρτοκιβώτια με μεγάλο αριθμό αδασμολόγητων τσιγάρων και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα».

Ακολούθησαν έρευνες και σε άλλα σημεία, «μεταξύ των οποίων μία οικία και δύο οχήματα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή, μεγάλο χρηματικό ποσό, 10,503 κούτες με τσιγάρα, καθώς και ένα σακουλάκι που περιείχε κοκαΐνη. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και συνελήφθη η γυναίκα ηλικίας 34 ετών».

Σημειώνεται ότι «στην επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των μελών της ΥΚΑΝ, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, του Κλάδου Αστυνομικών Σκύλων και του Τμήματος Τελωνείων».

Τα πέντε πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE