ΚΟΥΙΖ: Υπουργός κάνει… πρόβα με τους συνεργάτες του, πριν από κάθε τηλεοπτική εμφάνιση!                                                     

ΚΟΥΙΖ: Υπουργός κάνει… πρόβα με τους συνεργάτες του, πριν από κάθε τηλεοπτική εμφάνιση!                                                     

Ένα μίνι θεατρικό σκέτς, «παίζουν» συνεργάτες γνωστού Υπουργού (δεν θα διευκρινίσουμε το φύλο), πριν από κάθε τηλεοπτική εμφάνιση.

Αφού ενημερώνεται από τους λειτουργούς για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στο Υπουργείο και ενώ έχει ζητήσει εκ των προτέρων να μάθει το πλαίσιο των ερωτήσεων, ξεκινά ο… θίασος.

Το προσωπικό κάθεται μαζί με τον/την Υπουργό και απαντά σε υποθετικές ερωτήσεις που θα κάνει ο δημοσιογράφος.

Πριν δώσει απάντηση στην ερώτηση (;), αποκαλεί τον συνεργάτη με το όνομα του δημοσιογράφου που ΘΑ κάνει τη συνέντευξη!!! (πχ. Κυρία Αγαπητού, κύριε Δημητρόπουλε κτλ)

Εννοείται, πως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αναλώνεται στο να μπαίνει στα Social media και να ελέγχει ό,τι γράφεται για το άτομο του. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE