Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αρίσταρχος Πάπας – Θλίψη στους Συνδέσμους Αγωνιστών

Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αρίσταρχος Πάπας – Θλίψη στους Συνδέσμους Αγωνιστών

Απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 σε ηλικία 83 ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αρίσταρχος Πάπας, από τη Βατυλή.

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12.30 από τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, κοιμητηριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό.

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959, εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η οικογένειά επιθυμούσε όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές εις μνήμην του εκλιπόντος στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.