Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αρίσταρχος Πάπας – Θλίψη στους Συνδέσμους Αγωνιστών

Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αρίσταρχος Πάπας – Θλίψη στους Συνδέσμους Αγωνιστών

Απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 σε ηλικία 83 ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αρίσταρχος Πάπας, από τη Βατυλή.

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12.30 από τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, κοιμητηριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό.

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959, εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η οικογένειά επιθυμούσε όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές εις μνήμην του εκλιπόντος στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE