Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Δεκατρείς μήνες μετά το τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο την 1/1/24 που συγκλόνισε το Παγκύπριο, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για εγκατάσταση καμερών στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι αναγκαίες υποδομές στο σημείο ολοκληρώθηκαν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης των σταθερών καμερών.

Όσον αφορά για το πότε θα τεθούν σε λειτουργία, θα ανακοινωθεί από την Αστυνομία όταν θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι για να γίνει η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο, έπρεπε να μετακινηθούν κάμερες από σημεία στη Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ολοκληρώθηκε η τριμερής Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη-Μακρόν - Στήριξη Ιρανών στο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ

LIVE: Ολοκληρώθηκε η τριμερής Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη-Μακρόν - Στήριξη Ιρανών στο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE