Μειωμένη παροχή νερού σε διάφορες περιοχές της επαρχίας - Αυτός είναι ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού σε διάφορες περιοχές της επαρχίας - Αυτός είναι ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Λάρνακας, θα υπάρχει αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και για 24 ώρες.

Σε ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας αναφέρεται ότι «η μειωμένη παροχή νερού θα υπάρχει από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου και για διάστημα 24 ωρών. Η μειωμένη παροχή νερού θα υπάρχει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάρνακας, στο Νότιο τμήμα του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου μεταξύ των οποίων στις περιοχές Κρασά, Βεργίνας, ελεύθερης ζώνης εμπορίου, βιομηχανικής ζώνης Λάρνακας και Αραδίππου».

Ακόμα θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού «στην παραλιακή περιοχή των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λιβαδιών και Βορόκληνης, καθώς και στην παραλιακή περιοχή της Κοινότητας Πύλας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό του ΕΟΑ Λάρνακας». 

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Ο ΕΟΑ Λάρνακας απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE