Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σημάνε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 01/11, στην αστυνομία Λάρνακας. Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την σορό γυναίκας από την Μολδαβία, 36 ετών. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από φίλη της , στο διαμέρισμα της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ, πίσω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. 

Η 36χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα. 

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και ιατροδικαστής. Η σκηνή αποκλείστηκε και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για φόνο. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE