Πυροβολισμοί έξω από οικία ακούστηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητο

Πυροβολισμοί έξω από οικία ακούστηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητο

Ζημιά στον ανεμοθώρακα του οχήματός του κατήγγειλε 29χρονος, στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να διαπιστώνει ότι αυτή προκλήθηκε από ρίψη πυροβολισμών.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε ο 29χρονος, γύρω στις 9:20 το πρωί της Τετάρτης, εντόπισε ζημιά στον ανεμοθώρακα του οχήματός του, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έξω από την οικία του στη Λεμεσό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του αστυνομικού σταθμού Πολεμιδιών μετέβηκαν στη σκηνή και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η ζημιά προκλήθηκε από πυροβολισμό. Τη σκηνή επισκέφθηκαν και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου, οι οποίοι παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποίαν, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE