Ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία στην κατεχόμενη Καρπασία

Ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία στην κατεχόμενη Καρπασία

Ζημιές υπέστησαν σπίτια, υποστατικά και μάντρες στα κατεχόμενα χωριά Γιαλλούσα, Άγιος Ανδρόνικος, Αγία Τριάδα, Μελάναγρα στην Καρπασία λόγω σφοδρής κακοκαιρίας που συνοδεύθηκε από έντονο χαλάζι.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, λόγω της έντονης βροχής πολλοί δρόμοι έκλεισαν, το νερό μπήκε σε ορισμένα σπίτια, κατέρρευσαν κάποια γκαράζ αυτοκινήτων.

Ο «πρόεδρος» της «επιτροπής άμεσης αντιμετώπισης καταστροφών» που υπάγεται στην «πρωθυπουργία», Χουσεϊν Τζιανίτογλου δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει την εκτίμηση των ζημιών στην περιοχή. Το γραφείο του «επάρχου» ανακοίνωσε ότι ο «δήμος», η «αστυνομία» και η «πολιτικη άμυνα» συνεχίζουν το έργο τους στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE