Κάνει... κρύο στον Άγιο Βαλεντίνο - Πού και πότε θα πέσουν βροχές, πέφτει η θερμοκρασία

Κάνει... κρύο στον Άγιο Βαλεντίνο - Πού και πότε θα πέσουν βροχές, πέφτει η θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αρχικά στα βόρεια και στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά, και τοπικά σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 10 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 20 εκατοστά στη Χιονίστρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE