Έστησαν επιχείρηση για αγνοούμενο δύτη στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Επιστρατεύθηκαν ταχύπλοα και ελικόπτερο

Έστησαν επιχείρηση για αγνοούμενο δύτη στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Επιστρατεύθηκαν ταχύπλοα και ελικόπτερο

Επιχείρηση διάσωσης έστησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της ΚΣΕΔ και της Λιμενικής Αστυνομίας, για τον εντοπισμό αγνοούμενου δύτη.

Συγκεκριμένα, στις 13:30 το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου «ΖΗΝΟΒΙΑ» και συγκεκριμένα σε γυναίκα η οποία αγνοείτο μετά από εκτέλεση κατάδυσης στο ναυάγιο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα 2 ταχύπλοα της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας, περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας, 2 ομάδες ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και το ακτοπλοϊκό σκάφος «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Η γυναίκα εντοπίστηκε καλά στην υγεία της, μεταφέρθηκε άμεσα στην ακτή και παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), για προληπτικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE