Μερακλής πήρε για του Αγ.Βαλεντίνου 3.000 τριαντάφυλλα στην ερωμένη του και 1 στη σύζυγό του

Μερακλής πήρε για του Αγ.Βαλεντίνου 3.000 τριαντάφυλλα στην ερωμένη του και 1 στη σύζυγό του

Κοκκίνισαν τα καταστήματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με χιλιάδες λουλούδια, μπαλόνια, αρκουδάκια, καρδούλες και γλυκά να στολίζουν τις βιτρίνες τους.

Όπως είθισται κάθε χρόνο στη γιορτή των ερωτευμένων, έτσι και φέτος αρκετοί ήταν αυτοί που τίμησαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίρνοντας κάποιο δώρο στο ταίρι τους.

Ωστόσο, η viral είδηση ήρθε από την Λάρισα καθώς σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ένας άνδρας παρήγγειλε 3.000 τριαντάφυλλα για την ερωμένη και μόλις 1 για την σύζυγό του.

Όσο για το κόστος, το θεόρατο αυτό δώρο στοίχισε στον ερωτοχτυπημένο 12.000 ευρώ. Τα 3.000 άνθη μεταφέρθηκαν στο σπίτι της αποδέκτριάς τους με φορτηγό, με την ίδια φυσικά να μένει κατενθουσιασμένη από την επιλογή του αγαπημένου της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE