Έστειλε μήνυμα στην Αννίτα ο Αβέρωφ - «Φεύγω από το συνέδριο πολύ περήφανος για εσάς και την παράταξή μας»

Έστειλε μήνυμα στην Αννίτα ο Αβέρωφ - «Φεύγω από το συνέδριο πολύ περήφανος για εσάς και την παράταξή μας»

Την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου συνεχάρη ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο του καταστατικού συνεδρίου του κόμματος.

Όπως είπε ο κ. Νεοφύτου «κυρία Πρόεδρε απέφυγα να τοποθετηθώ στην συζήτηση για τις σημαντικές καταστατικές αλλαγές. Το έπραξα συνειδητά για να μην επηρεάσω την όποια απόφαση.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιτρέψτε μου. Πρώτον. Να συγχαρώ την Πρόεδρο και την ηγεσία για τις καθαρές τους θέσεις αλλά και σε σας τα μέλη του Ανωτάτου για την υιοθέτηση τους. Φεύγω από το συνέδριο πολύ περήφανος για σας και την παράταξη μας. Φεύγουμε σήμερα με καθαρή γραμμή και καθαρές θέσεις.

Σήμερα επιβεβαιώνοντας τις αρχές και τις αξίες μας διασφαλίσαμε και πάλι και την Αξιοπρέπεια μας αλλά και την αξιοπιστία της παράταξης μας. Και καλύτερες μέρες έρχονται για το τόπο μας αλλά και την παράταξη μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE