Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πενταμελής οικογένεια, πατέρας 35 ετών και μητέρα 33 ετών, καθώς επίσης και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες τα ξημερώματα στην κατοικία τους στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον 2ο όροφο κατοικίας στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Στον 2ο όροφο, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά, εντοπίστηκαν νεκροί, το ζεύγος, Bassem Adeeb Gamil Takla, 35 ετών, από Αίγυπτο, η Μαρία Γεωργίου, 33 ετών, από Λεμεσό και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, οι οποίοι διέμεναν στην κατοικία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE