Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πενταμελής οικογένεια, πατέρας 35 ετών και μητέρα 33 ετών, καθώς επίσης και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες τα ξημερώματα στην κατοικία τους στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον 2ο όροφο κατοικίας στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Στον 2ο όροφο, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά, εντοπίστηκαν νεκροί, το ζεύγος, Bassem Adeeb Gamil Takla, 35 ετών, από Αίγυπτο, η Μαρία Γεωργίου, 33 ετών, από Λεμεσό και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, οι οποίοι διέμεναν στην κατοικία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE