Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πενταμελής οικογένεια, πατέρας 35 ετών και μητέρα 33 ετών, καθώς επίσης και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες τα ξημερώματα στην κατοικία τους στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον 2ο όροφο κατοικίας στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Στον 2ο όροφο, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά, εντοπίστηκαν νεκροί, το ζεύγος, Bassem Adeeb Gamil Takla, 35 ετών, από Αίγυπτο, η Μαρία Γεωργίου, 33 ετών, από Λεμεσό και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, οι οποίοι διέμεναν στην κατοικία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE