Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και παρέσυρε 62χρονη - Συνελήφθη ο οδηγός, η κατάσταση υγείας της γυναίκας

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και παρέσυρε 62χρονη - Συνελήφθη ο οδηγός, η κατάσταση υγείας της γυναίκας

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε χθες στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 62χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:25 χθες το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 70χρονος σε περιοχή της Λάρνακας, παρέσυρε και τραυμάτισε την 62χρονη.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην οικία του. Ο 70χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 109μg αντί 22μg.

Εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη διάφορα κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE