Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Φορούσε μαύρες αθλητικές φόρμες και παπούτσια -Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικου στη Λευκωσία - Φορούσε μαύρες αθλητικές φόρμες και παπούτσια -Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του OMAR HALLAΚ17 ετών, από τη Συρία, ο οποίος απουσιάζει από τις 16 Φεβρουαρίου 2025, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.73μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καφέ κοντά μαλλιά.

Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μαύρες αθλητικές φόρμες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE