Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, λίγο μετά το Κολυμβητήριο στην κατεύθυνση προς Αρτέμιδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτη, ο οποιος βρέθηκε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Στην περιοχή αναμένεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδηλάτη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης.

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός  ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE