Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, λίγο μετά το Κολυμβητήριο στην κατεύθυνση προς Αρτέμιδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτη, ο οποιος βρέθηκε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Στην περιοχή αναμένεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδηλάτη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης.

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός  ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE