Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, λίγο μετά το Κολυμβητήριο στην κατεύθυνση προς Αρτέμιδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτη, ο οποιος βρέθηκε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Στην περιοχή αναμένεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδηλάτη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης.

Τραγωδία στη Ραφήνα - Νεκρός  ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία Βουλής: Το ΑΚΕΛ κοιτάζει ήδη το 2028, οι μυστικές ζυμώσεις και το παζλ των συμμαχιών

Προεδρία Βουλής: Το ΑΚΕΛ κοιτάζει ήδη το 2028, οι μυστικές ζυμώσεις και το παζλ των συμμαχιών

Σε ένα πολιτικό θρίλερ, εξελίσσεται η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, με τα κόμματα να βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις και τις τελικές αποφάσεις, να παραμένουν ανοιχτές μέχρι την τελευταία στιγμή.