Εκπρόσωπος Βατικανού: Γαλήνιο το τέταρτο βράδυ του πάπα Φραγκίσκου στο νοσοκομείο - Έφαγε και πρωινό

Εκπρόσωπος Βατικανού: Γαλήνιο το τέταρτο βράδυ του πάπα Φραγκίσκου στο νοσοκομείο - Έφαγε και πρωινό

Ο πάπας Φραγκίσκος πέρασε γαλήνια το τέταρτο βράδυ του στο νοσοκομείο, με εκπρόσωπο του Βατικανού να ανακοινώνει πως έφαγε και το πρωινό του.

Ο Ματέο Μπρούνι σημείωσε πως σήμερα το απόγευμα θα βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον ποντίφικα, ο οποίος νοσηλεύεται με πολυμικροβιακή αναπνευστική λοίμωξη.

Χτες, Δευτέρα, το Βατικανό ανακοίνωσε πως ο πάπας είναι σε σταθερή κλινική κατάσταση και δεν έχει πυρετό.

«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και σήμερα έδειξαν πολυμικροβιακή λοίμωξη της αναπνευστικής οδού, η οποία οδήγησε σε περαιτέρω αλλαγή στη θεραπεία.

«Όλες οι εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι ενδεικτικές μιας σύνθετης κλινικής εικόνας που θα απαιτήσει κατάλληλη νοσηλεία», ανέφερε η προηγούμενη ανακοίνωση.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.