Χειροπέδες σε 30χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 70χρονου στη Λεμεσό - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε 30χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 70χρονου στη Λεμεσό - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Γύρω στις 3π.μ. της 20 Φεβρουαρίου, 2025, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 70χρονου ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα δύο αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση.

Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE