«Ψυχώ» στο Ηράκλειο: Ένας 48χρονος κυκλοφορούσε γυμνός με τσεκούρι και μπαλτά στα χέρια

«Ψυχώ» στο Ηράκλειο: Ένας 48χρονος κυκλοφορούσε γυμνός με τσεκούρι και μπαλτά στα χέρια

Εικόνες «Ψυχώ» αντίκρισαν έντρομοι περαστικοί τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Ένας 48χρονος Αλβανός, οικοδόμος στο επάγγελμα, εθεάθη, γύρω στις 2:30 να περιδιαβαίνει... γυμνόw τις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρου, κρατώντας στα χέρια ένα τσεκούρι κι έναν μπαλτά! Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, στα χέρια του είχε και αίμα, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.

Τρομοκρατημένοι πολίτες κάλεσαν τις Αρχές και ο άνδρας που βρισκόταν σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση, ακινητοποιήθηκε σε μαγαζί όπου είχε εισέλθει, και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στο σημείο.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας εντός της ημέρας, και στη συνέχεια θα κριθεί εάν θα χρειαστεί να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.