LIFESTYLE

Πικραμένη τα λέει έξω από τα δόντια η Γιάννα Γρηγορίτα: «Η Ιλόνα φώναζε νευριασμένη θα τα σπάσει όλα…»

Πικραμένη τα λέει έξω από τα δόντια η Γιάννα Γρηγορίτα: «Η Ιλόνα φώναζε νευριασμένη θα τα σπάσει όλα…»

Ένας μεγάλος χαμός έγινε το απόγευμα Δευτέρας (2/11) στην εκπομπή «Για Σένα» και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους με τις αποκαλύψεις ή καλύτερα τους λόγους που οδήγησαν την υποψήφια Star Κύπρος να αποχωρήσει οικιοθελώς

Καλεσμένη ήταν η  Γιάννα Γρηγορίτα Σωτηρίου, το κορίτσι που μετά από την απόφαση των κριτών και του κοινού να είναι προτεινόμενη για αποχώρηση μαζί με την Αντωνία Αντωνίου, αποχώρησε οικειοθελώς εντελώς ξαφνικά, αφήνοντας την Βασιλική Δημητρίου με ένα παράπονο ότι ξαφνικά βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το σόου.

Χθες Δευτέρα (2/11) στην εκπομπή «Για Σένα» στην ερώτηση της Χριστιάνας να πει τελικά ανοικτά τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, το όμορφο μοντέλο άστραψε και βρόντηξε αφού έκανε δημόσια διάφορες "καταγγελίες" που αφορούν την παραγωγή των καλλιστείων.

Τόνισε ότι είχε γίνει ένας μικρός χαμός σχετικά με την φωτογράφιση με τα ζαχαρωτά, αφού δεν ένιωθε όμορφο με το make-up στο πρόσωπο της και όταν εξέφρασε τις ανησυχίες της η Ιλόνα νευρίασε και φώναζε ότι θα τα σπάσει όλα αν δεν βγάλει όλο το make-up από το πρόσωπο της.

Προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας ότι από την αρχή ένιωθε αδικημένη, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε όταν της έκαναν δημόσια παρατήρηση για το περιστατικό αυτό την ώρα του live, πράγμα που δεν έγινε για άλλες κοπέλες όπως είπε.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο Νικόλας Ιωαννίδης που με αγάπη της είπε ότι δεν έδειξε καθόλου επαγγελματισμό και δεν είναι ώριμη να καταλάβει το πώς είναι ο χώρος της μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top