Κόκκινος συναγερμός στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου! 8 μετανάστες μεταφέρθηκαν με υποθερμία

Κόκκινος συναγερμός στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου! 8 μετανάστες μεταφέρθηκαν με υποθερμία

Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών ανοιχτά της Αγ. Νάπας, όταν το πλοιάριο που τους μετέφερε παρουσίασε μηχανική βλάβη και άρχισε να μπάζει νερά. Κάποιοι από αυτούς φοβούμενοι τη βύθιση του έπεσαν στο νερό.

Επιχειρούν συνεχώς τα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και της Εθνικής Φρουράς, υπό αντίξοες συνθήκες καθώς στην περιοχή επικρατούν δυνατοί άνεμοι.

Επιπρόσθετα λόγω της θαλασσοταραχής η περιοχή δεν μπορεί να προσεγγιστεί προς το παρών με θαλάσσια μέσα, με αποτέλεσμα τα ελικόπτερα να πηγαινόερχοναι συνεχώς διασώζοντας όσους περισσότερους μετανάστες μπορούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, έχει σημάνει συναγερμός, ενώ κλήθηκαν να βοηθήσουν γιατροί και νοσοκόμοι που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής 8 άτομα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Επ. Αμμοχώστου οι περισσότεροι με συμπτώματα υποθερμίας, ίσως λόγω  και της παρουσίας τους στη θάλασσα για αρκετή ώρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE