Συνελήφθη 60χρονος οδηγός λεωφορείου για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια

Συνελήφθη 60χρονος οδηγός λεωφορείου για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια

Ανδρας ηλικίας 60 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση φερόμενης παρενόχλησης ανήλικης στη Λάρνακα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η ανήλικη κατήγγειλε σήμερα στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης φερόμενη παρενόχληση της.

 

Γύρω στις 1900 απόψε η Αστυνομία συνέλαβε τον 60χρονο ως ύποπτο για την υπόθεση, με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE