Τέταρτη σύλληψη για τα 7kg κάνναβης που βρέθηκαν στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Τέταρτη σύλληψη για τα 7kg κάνναβης που βρέθηκαν στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 22χρονο

Στη σύλληψη τέταρτου προσώπου, ηλικίας 22 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των εφτά κιλών κάνναβης στις 29/02/2024, στη Λεμεσό. 

Ο 22χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατά την άφιξη του στην Κύπρο, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι άλλοι τρεις παραμένουν υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.