«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

Ύποπτες πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα Κυριακή (16/3) σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Πάφου καθώς και σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόπσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, μέτα τις νέες επαναλαμβανόμενες σημερινές πυρκαγιές σε περιοχή συγκεκριμένης Κοινότητας στην Επαρχία Πάφου όσο και σε συγκεκριμένη Κοινότητα στην Επαρχία Λάρνακας, οι οποίες μετά από δραστικές επεμβάσεις ελέγχθηκαν έγκαιρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Λογγίνος, επικοινώνησε με την Ηγεσία της Αστυνομίας και σε συντονισμό, εντατικοποιούνται οι περιπολίες στις εν λόγω περιοχές.

Επιπρόσθετα δώθηκαν οδηγίες στην ομάδα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων) Αεροσκαφών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιτηρούν και με από αέρος περιπολίες τις ύποπτες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE