«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

Ύποπτες πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα Κυριακή (16/3) σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Πάφου καθώς και σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόπσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, μέτα τις νέες επαναλαμβανόμενες σημερινές πυρκαγιές σε περιοχή συγκεκριμένης Κοινότητας στην Επαρχία Πάφου όσο και σε συγκεκριμένη Κοινότητα στην Επαρχία Λάρνακας, οι οποίες μετά από δραστικές επεμβάσεις ελέγχθηκαν έγκαιρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Λογγίνος, επικοινώνησε με την Ηγεσία της Αστυνομίας και σε συντονισμό, εντατικοποιούνται οι περιπολίες στις εν λόγω περιοχές.

Επιπρόσθετα δώθηκαν οδηγίες στην ομάδα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων) Αεροσκαφών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιτηρούν και με από αέρος περιπολίες τις ύποπτες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE