Μιχάλης Χατζηγιάννης: Άσχημα τα νέα με την υγεία του

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Άσχημα τα νέα με την υγεία του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όπως έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια ασθένεια τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, τόσο που το Σάββατο 15 Μαρτίου αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη του συναυλία σε κέντρο της Αθήνας λίγες ώρες πριν με μια έκτακτη ανακοίνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE